Сред стотици новородени, които ежедневно се появяват на бял свят, няма да намерите нито едно (включително и сред близнаците), което да си прилича с друго. Това може да го потвърди всяка майка, която поне веднъж е била ощастливена и с огромно вълнение и любов се е вглеждала в единствените по рода си черти на току - що роденото си бебче. Какъв ще стане като порасне? Спокоен или шумен, разсъдлив умник или решителен вироглавец, непоколебим интелектуалец или неотразим любимец на публиката?...

Обаятелният

Бебето в тази група има изключително романтичен вид, чаровна усмивка и неотразим поглед... Холивуд вече е във възторг!

Критикът

Вече сте останали без сили в опитите си да угодите на вашето мъниче? Не се притеснявайте толкова! Ще мине време... години и вашето бебче може да напише нова версия на „Критика на чистия разум" на Кант.

Спокойният

Спокойствие и само спокойствие! Дълбок сън, точно разписание за храненето и никакви излишни притеснения - само по този начин може да достигнете до истинското духовно просветление!

Хумористът

Животът основно се състои в проблеми? Възможно е, възможно е... Ако се замислите, работата е наистина сериозна, че чак и смешна!

Мислителят

„Да бъдеш или да не бъдеш?" - с този проблем ще се заемем по-нататък. Сега да помислим: кое е първо - шишето с мляко или биберонът? В това е въпросът!

 

Автор: Биляна Цветкова