Свинско филе с козе сирене и тиква - Кенгуру

1 свинско бонфиле

3 слайса бекон

1 малка глава лук

1 малка кисела ябълка

120 г тиква цигулка

2 с.л. нарязана салвия

2 скилидки чесън

сол и черен пипер

100 г козе сирене

130 г спанак

Филето се подготвя за пълнене и се поръсва със сол и пипер. Нарязаният бекон се запържва и изважда от тигана. Добавя се малко зехтин и се сотират наситненият лук, ябълката и тиквата, нарязани на кубчета. Оставят се 8-10 минути на котлона, докато тиквата омекне. Прибавят се салвията и чесънът, след това спанакът и сиренето. Сместа се подправя със сол и пипер, разстила се върху филето и се оформя  руло. Опционално върху него се завиват слайсове бекон и се завързва с кухненски канап. Слага се в тава, застлана с хартия за печене, и се пече около 40-45 минути.