Подари му това - Кенгуру

Всяка година преди празниците въпросът „Какво да му подаря?” добива особена острота. Скъпи дами, за да зарадвате половинките си и да избегнете разочарованието, предлагаме ви някои от най-удачните дарове, които се оценяват от противоположния пол.

Кое ли е по-приятно за жените: да получат букет от 101 рози веднъж годишно или да получават по една роза при всяка среща? Естествено, при всяка среща. Дамите са по-изкусни ценители на постоянните знаци на внимание. А с мъжете всичко е точно обратното. За тях е важен „уау” ефектът, размерите на подаръка. И затова те подаряват 101 рози наведнъж. А затова, ако искате да удивите мъжете с чорапи, например, то чифтовете трябва да са невероятно много.

За да разберете от какво има нужда един мъж, не е необходимо да четете между редовете. Достатъчно е просто да го слушате. Например, ако отидете в магазина, а той каже: „Я виж, какво страхотно барбекю. Трябва да направим скара и да поканим приятели през лятото.” Прекрасен шанс! Подарете му това барбекю. Не е задължително да превръщате подаръка в изненада, мъжете не харесват сюрпризите като жените.

Добре ли познавате хобито на мъжа си? И знаете ли дали той има „най-добрата въдица на света?”. Да, със сигурност той има такава. Не купувайте нова въдица, най-добре е да подарите аксесоари за любимото хоби.

Мъжете не са роботи и не са безчувствени. Да, той използва самобръсначка. Всъщност, както и останалите 3,5 милиарда мъже. А подаръкът трябва да е индивидуален.

Не си струва да взимате това, което той сам може да си купи. Още повече, не е нужно да му подарявате неща, които така или иначе купувате за него. Това би изглеждало, сякаш са ви подарили боя за обувки, например.

Ако не се уговорите предварително, не бива да правите „общи” подаръци – които да са от полза за домакинството. Не си заслужава да си подарявате нова прахосмукачка, понеже старата е счупена. Или телевизор за новата баня, или градински шезлонг. Представете си как сте получили поредната тенджера за рождения си ден!

Ако той може да демонстрира подаръка гордо пред приятелите си, то попадението ви е отлично. Да, хващането на огромна риба, изкачването на планината, изминаването на 100 километра е успех, който може да се покаже и да се докаже пред приятелите, колегите, съседите.

Най-добрите подаръци за момичетата са диамантите, а за момчетата – уредите. От добрите слушалки до приставките и машините. Всичко е подходящо.

Няма нищо по-лесно от избора на подарък за тези, които се увличат по видовете спорт. Билет за мач, или сувенир на любимия отбор – какво по-хубаво от това?!  

Забравете за всички мили подаръци, като фоторамки, снимки на вас двамата, ако не искате да получите измъчена усмивка или като отговор нова прахосмукачка. Искате да подарите рамка с ваша снимка? Подарете такава с терморисунка. Как мислите, какво ли ще се случи с вашите дрехи на снимката, ако те се позатоплят леко? Да, правилно, точно това.

Още подходящи подаръци за мъже:

- качествена бутилка с любимото му питие

- часовник

- колан

- парфюм.

Само добре преценете правилния модел, марка, цвят, аромат. В противен случай, подаръкът ви ще остане на рафта.

 

Автор: Милена Тошева