Пълнени чушки с яйце и сирене - Кенгуру

Съставки:

Чушки, сирене, яйце, хляб, копър, домати, олио, сол

Продукти за 1 порция:

2 чушки (зелени или червени)

100-150 г сирене

1 яйце

1/2 филийка стар бял хляб

щипка копър

1 с.л. настърган домат

1 ч.л. олио

сол на вкус

Начин на приготвяне:

Чушките се измиват и почистват от капъшките и семките. Връхчетата се отрязват внимателно, за да изтече водата от тях при печенето. Прави се плънка от сиренето, яйцето, копъра,  домата и натрошения хляб и чушките се пълнят с нея. Слагат се в подходящата тавичка върху малко вода и олио и се посоляват. Пекат се до готовност около 30 минути на 200 градуса, като при нужда се долива вода в тавичката.