Как водата Канген може да повиши имунитета на цялото семейство? - Кенгуру

Заради начина, по който живеем, замърсяваниятa на въздуха и храните с неясен произход, тялото ни образува повече свободни радикали и трябва да приемаме антиоксиданти, които да се борят с тях. За съжаление тялото не може да произведе само нужното количество и е необходима външна намеса. Чрез приема на дори една чаша йонизирана вода, която има антиоксидантно свойство, благодарение на съдържанието на активен водород, се неутрализират свободните радикали.

Тя заменя нуждата от антиоксидантни добавки, а в дългосрочен план имунитетът се подобрява, защото свободните радикали не могат да надделеят и да се свържат със здравите клетки. Чрез алкалната вода „Канген“ се неутрализира киселиността в организма, това допринася за превенцията от болести, които се активират от киселинната среда. Доказано е, че раковите клетки не се развиват в алкална среда и затова редовната консумация на алкална вода в комбинация с разнообразно хранене и спорт, повишават имунитета и ни предпазват от болести.

Структурираната водаКангенхидратира клетката до шест пъти повече и това помага за по-лесното изчистване на тялото от токсините. По този начин също се повишава имунитетът.

Освен за цялото семейство, алкалната вода „Канген“ е и изключително полезна за бременните жени. Тя намалява сутрешното гадене, което е провокирано от увеличаване на киселинността в организма. Необходимо е още преди да забременее майката, да приема алкална вода, за да си осигури нужното количество от алкални запаси. Те й помагат да избегне проблеми, причинени от недостиг на минерали.

За бъдещите майки

Алкалната вода „Канген“ помага и за набавянето на калций по време на бременността. Минералът е изключително необходим за укрепването на костите и зъбите. Когато майката приема редовно алкална вода, това води до увеличаване на кърмата и подобряване на качеството й, т.е. на всички необходими хранителни вещества за бебето. Освен това, жената се възстановява много по-бързо след раждането.

За децата

Твърдението, че алкалната и йонизираната вода е опасна за бебетата и малките деца, е невярно. Те се разболяват така, както и възрастните, дори по-често, когато още не са изградили имунитета си. Всички хора от момента на зачеването си са изложени на окисление, и антиоксидантното свойство, което алкалната вода притежава, има същото положително влияние както при възрастните, така и при децата. Техните тела са подложени на външни и вътрешни окислителни влияния, но просто за по-кратък период от време. Важно е да се отбележи, че водата, която едно дете трябва да изпива, зависи от неговото тегло. Умножете теглото на детето по 40,62 и ще получите минималното количество вода в милилитри, което детето трябва да изпие, за да е достатъчно хидратирано.

Когато умножите теглото на детето по 53,13, се получава максималното количество вода в милилитри, което е необходимо, с цел – терапевтичен ефект. Разделяйки този резултат на пет, получавате идеалното количество йонизирана питейна вода с pH 9.5, което трябва детето да изпие наведнъж (в рамките на 10 минути), за да се достави по-голямо количество антиоксиданти.

Автор: Гергана Генова, собственик и управител на „Канген вода“ – партньор на японската компания за производство на йонизатори за жива „Канген“ вода