Умните иновации улесняват живота. Този факт важи с пълна сила за новата активна гимнастика от Tiny Love, Gymini® Move & Play. Време е за родителите наистина да осъзнаят, че "от това се нуждаем от много време."

Знаете ли, че през първите месеци бебето не може да повдига глава, тъй като тя е прекалено тежка. В този етап е важно играчките да са в обхвата на ръчичките на бебето, за да го насърчават и стимулират, точно колкото му е необходимо.

Новата Tiny Love Gymini® Move & Play позволява на бебето безкрайни игри с революционния си плъзгащ се конектор за арките - така играчките идват при бебето, а не обратното. Конекторът се мести лесно, позволявайки различни начини на употреба, подходящи за различна възраст и етапи от растежа на детето.

Това е умна и проста иновация. Бебето получава правилната стимулация, независимо дали е легнало по гръб, по корем или седнало.

Арките се придвижват в различни посоки, за да променят формата на гимнастиката, висящите играчки лесно се плъзгат по арките. Електронната играчка със светлини и музика може да се активира от бебето или от родителя, да се променя позицията й, а бебетата ще се радват на отражението си в безопасното огледало или ще посягат да хванат или да ритат разноцветните висящи играчки.

Продуктът е „5 в 1" с допълнителни възможности, тъй като оградата може да се повдига за усещане за безопасност и уют за новородени, както и да се сваля за бебета, които могат да седят самостоятелно.

"Бебетата се радват на нашите Gymini вече почти 20 години. Наша постоянна мисия е да даваме иновативни решения за истинските нужди на родители и бебета, затова сега представяме следващото поколение Gymini®. Това е продукт, който родителите определено трябва да очакват с нетърпение."- казва Фреди Абукрат, Изп. д-р на  Tiny Love. "Гимнастиката Gymini® Move & Play дава на бебетата безкрайни възможности за игра, а на родителите - лесна употреба. Благодарение на опростения си дизайн, тя може лесно да се приспособи към различните етапи на развитие. Бебетата се развиват с помощта на забавление и игра, а с новата Gymini®, без съмнение, изискванията на родителите за активни гимнастики ще се променят ".

За Tiny Love

Компанията Tiny Love е основана през 1991 от предприемачи, които са създали най-голямата верига магазини за бебешки стоки в Израел. Те са започнали да разширяват бизнеса си в сферата на играчките, подпомагащи развитието, като се фокусират върху създаването на играчки и аксесоари, които да спомагат и подобряват развитието на бебето от раждането до 12-месечна възраст. Гамата от продукти включва сериите активни гимнастики Gymini® и музикални въртележки, носители на множество награди. Tiny Love се стреми да създава творчески и конструктивни продукти, които да подобряват физическите и умствени умения при развитието на бебетата.

За Ивентас ЕООД

Фирма Ивентас е официален представител на Tiny Love за България. Вече 15 години компанията предлага на своите клиенти внимателно подбрана селекция от качествени и иновативни бебешки продукти от високия клас. В портфолиото й влизат марки от цял свят като Philips AVENT, Philips Sonicare, MUTSY, phil & teds, Tiny Love, Playgro, Baby Art и Hoppop.