Новият софийски ресторант Rosé събра популярни личности и бизнес партньори на голямо лятно парти, с което отбеляза отварянето си. Той се намира на булевард България 132, между луксозния Apart Residence Emirates и най-големия в България фитнес Pulse Fitness&Spa. За ценителите на средиземноморската кухня това е точното място. Заведението е елегантна комбинация от автентичен италиански интериор, изкушаващо вкусна храна и учудващо достъпни цени. Няма как да не запомните вкуса на ястията, независимо какво си поръчате, защото готвачите използват оригинални италиански рецепти, към които добавят прецизно подбрани подправки с лек и деликатен аромат. Тук може да опитате прясна италианска паста, многообразие от пици, рибни специалитети и морски дарове, апетитни ястия от пилешко, телешко или агнешко месо, салати от свежи зеленчуци с пресни подправки и, разбира се, неприлично вкусни десерти. В ресторанта ще откриете най-богатата селекция от отбрани розета от цял свят. Колекцията се обновява и допълва ежедневно, за да задоволи и най-изисканите претенции на ценителите на качественото вино.
В уюта на елегантната обстановка с кокетно обзавеждане, всяка вечер можете да се насладите на романтично изпълнение на живо на пиано, флейта, цигулка и саксофон.Това е едно от малкото места в София, което предлага богато фитнес меню, специално изготвено от майстор-готвачите и професионалните фитнес инструктори на Pulse Fitness&Spa.

Топ-готвачът Евгени Панайотов заедно с Мис България 2011 Ваня Пенева, Мисис Баба Капка Амзина и Мис Силикон 2009 Гергана Райчевска се пробваха да разточат тесто за пица и участваха в своебразно състезание коя от тях е най-сръчната. Надпреварата бе спечелена от Ваня Пенева, която заяви, че вкъщи често прави пица и кани приятели да дегустират специалитетите й.

По-късно ястия от оригиналните рецепти в Rose опита и актьорът от сериалите „Стъклен дом" и „Фамилията" Антоний Аргиров, който също се оказа почитател на италианската кухня.

Отбраните гости, сред които моделките Петя Велкова, Цвети Разложка, Мисис България 2007 Мариана Маринова изпробваха и от уникалното френско вино на избата Chateau D'ESCLANS.