75 отличени лекари в третото издание на Мисия Супердок - Кенгуру

През 2022 г., също както и през миналите две години от старта на инициативата „Мисия Супердок“,  пациенти от цяла България продължиха активно да изразяват признателността и обичта си към лекарите в добре познатата платформа superdoc.bg.

От създаването на superdoc.bg досега са оставени стотици хиляди оценки от пациенти, които са посетили лекар чрез платформата и именно този жест на благодарност към получената медицинска грижа стои в основата на „Мисия Супердок“.

Кампанията продължава да набира популярност с всяка година, тъй като пациентите с огромна признателност и сърцатост изразяват благодарността си към онези лекари, които са ги впечатлили не само с висок професионализъм, но и топло отношение, съпричастност към проблема им и позитивен и ефективен подход.

За трета поредна година „Мисия Superdoc“ ще награди на празнична церемония лекарите с най-висок рейтинг в платформата в специалностите акушерство и гинекология, неврология, дерматология, педиатрия, обща медицина, гастроентерология, УНГ, ендокринология, кардиология, ортопедия, урология, офталмология, пулмология и хирургия. Голямата награда „Лекар на годината в superdoc.bg на база на оценките на пациентите“ отива при д-р Деница Краевска от Пловдив, а всички 75 отличени лекари за отминалата година можете да видите ТУК.