Звездите в родилната зала - Кенгуру

Ако се питате как е минало важното събитие при популярните личности, вижте колекцията ни с разкази за появата на бял свят на децата им.

Камила Алвес

Знаете ли, че Матю Макконъхи е не само актьор, продуцент, модел, сценарист и режисьор, но и диджей? Звездата от „Адвокатът с Линкълна“ разкрива, че е пускал бразилска музика на съпругата си Камила Алвес, когато са започнали контракциите й. „Дори танцувах, за да я разсея от болките“, споделя Матю. 

Марая Кери

Поп дивата е посрещнала децата си на фона на своя песен. В „Шоуто на Гейл Кинг“ бившият съпруг на певицата Ник Кенън разказа, че Марая е родила близнаците им Монро и Марокан под звуците на концертно изпълнение на хита си „Fantasy“.

Кейт Хъдсън

Очарователната блондинка е имала 18-часови контракции и 4 часа напъни. През цялото време до нея е била майка й Голди Хоун, която донесла в болничната стая магнолия. „Мама ми обясняваше, че вагината ми е магнолия, която трябва да разцъфти. Сравнението сега звучи смешно, но тогава ми помогна“, признателна е Кейт.

Меган Фокс

Актрисата е била твърдо решена да роди естествено, но още с първата контракция настоява да й бъде поставена епидурална упойка. „Представях си се като героиня, която смело отказва всякакви обезболяващи, ала реалността беше друга. Веднага щом слязох от колата, помолих охраната на болницата да ми осигури упойката“, откровена е Меган.

Джесика Алба

Дъщеричката на красавицата се е родила в амниотичния си сак – явление, което се случва веднъж на 80 000 раждания. Когато прегърнал момиченцето си за първи път, таткото Кеш Уорън казал: „Ти дойде при нас в твоето безопасно убежище“. Оттам дошла и идеята за името на Хевън (от англ. – убежище).

Автор: Ива Лалова