Покупки за близнаци - Кенгуру

Дрешки

Комплектите за близнаци с трогателни надписи (като „Копнееш за една рожба, получаваш две“) са прекрасни, но не сме на ревю. Като си представите колко пране и сгъване предстои, последното, което ви трябва, са отделни гардероби. По-добре е да купите базовите гащеризончета, ританки и блузки и постепенно да ги обновявате, когато малчуганите ги израстат. 

Ваничка за къпане

Не се съмняваме в родителските ви умения, но едва ли ще къпете близнаците заедно. Което автоматично изключва сдобиването с втора ваничка.

Чанта за пелени

Нека е само една, но достатъчно голяма, за да побере пелените, кърпичките, козметиката за двамата сладури.

Бебефон

На пазара ще откриете много модели, които са с две камери и разделят екрана на две части – така можете да следите и двете мъничета.

Безопасност

Има неща, които задължително трябва да купите за всяко от бебчетата в името на тяхната безопасност:

  • столчета за кола;
  • креватчета;
  • матрачета.

Играчки

Малките човечета бързо губят интерес. Ето защо не е необходимо да правите „Дисниленд“ вкъщи, а да зарадвате хлапетата с няколко мечета или колички например. И без това празните ролки тоалетна хартия ще са по-атрактивни за тях.

Възглавница за кърмене

Чудесно улеснение са възглавниците за хранене на близнаци. Те гарантират удобство и за вас, и за дребосъците – независимо от това дали кърмите, или ползвате шишета. Допълнително предимство на този тип възглавници е фактът, че са с ергономична форма и предотвратяват задавяне и рефлукс.

Автор: Ива Лалова