Забъркайте на палитрата небесно синьо за очи с ароматно розово за устни, сладко алено за бузки и много блясък за разкош. Кажете вълшебните думички - любов, красота, желание, страст, очакване, мечта. Бум! Бам! Магията е успешна! На 1 февруари 2011 година един дизайнер по душа и професия и една неуморима купонджийка по душа и сериозна бизнесдама по професия направиха своя фокус - от красотата създадоха искра. С всеки изминал ден тя се разгаря все повече. Днес е звезда на нашето списание. Утре... кой знае - тя ще реши на кой небосклон да изгрее.

Представяме ви Адриана - детето от корицата:

Разкажи ми за бременността и раждането си и също какво дете е Адриана. 

Имах много лека бременност. Можех да направя няколко основни ремонта на жилището ни и партньорът ми нямаше търпение да родя, за да се почувствам малко слаба и да спра с начинанията си. (смее се)

След като родих обаче много бързо свалих излишните килограми и се чувствам още по-дейна.

Колко често ти се случва да си кажеш: „Боже, благодаря ти"?

При всяка усмивка на Адриана. Във всеки труден момент, поглеждам детето и всичко ми минава.

Името на Адриана е традиционно. Вие традиционалисти ли сте и на какви традиции искаш да научиш нея?

Искахме да има лидерска позиция и затова решихме името й да започва с „А". Всички жени, които познавам и носят това име, имат много положителен заряд и искам дъщеря ми да го носи също в себе си.

Аз много държа на семейството. Ще направя всичко възможно, дори и след години тя да е далече от нас, да уважава корените си.

Смяташ ли, че сте създали творение?

Да. Не знам как сме я забъркали, но се получи това, което си „поръчахме" - космически сини очи, неизчерпаема енергия и спокоен сън.

С кое най-много се гордееш в своето творение?

Гордея се с това, че е много живо дете. В същото време спи по 12 часа на денонощие. Тя е изключителен изследовател и много самостоятелна.

Таткото помага ли в отглеждането на Адриана?

Помага, винаги когато има възможност. Аз смятам, че когато жената е вкъщи по майчинство, няма как да изисква партньорът й да върши много домашни задължения. Когато не е на работа в събота и неделя, се разхождаме много сред природата, което за мен е най-голямата помощ.

На тати или на мама принцесата е тя?

Определено на тати. Всеки неин дискомфорт го кара да настръхва от ужас. Освен това е готов да я пази повече от необходимото от мъжката половина на човечеството. (смее се)

На какво те научи дъщеря ти?

Аз бях много луда за годините си и раждането на Адриана ме приземи. Тя ме научи най-вече на отговорност.

Какво очакваш от нея?

Сама да избере пътя в живота си, да се уважава себе си и да бъде честна.

Какви са бъдещите ви творчески планове?

Искаме много деца. Засега планираме второ дете през следващата година. За трето... ще си поговорим след второто...

 

Автор: Десислава Христозова